11 januari 2015

Magsjuka

I söndags (4/1) var vi och julfikade hos mormor och morfar. Alla kusinerna var där så de lekte för fullt, men inte Nelly. Hon var inte alls på humör. Hon ville bara sitta och ligga bredvid mig hela tiden. Felix däremot var ute och sparkade boll med Lucas. 



I måndags jobbade Ola hela dagen. Vi var hemma på förmiddagen och jag rensade mitt pysselbord i källaren så att barnen kan sitta där istället. De blev överlyckliga och satt där i flera timmar. Felix gjorde en krona och en sköld bla. 


Jag skulle iväg på fest på måndag eftermiddag så jag fick lämna barnen hos morbror Joakim en stund. När Ola kom och skulle hämta dem blev det så att de stannade där hela kvällen. 


På tisdagen ville Felix leka med sin gamla dagiskompis Edgar och Nelly följde med och lekte med Edgars lillebror Tim som går på Nellys avdelning. De hade väldigt kul där och ville gärna leka snart igen. 

I onsdags började fritids och dagis igen och barnen tyckte det var kul att börja igen. Felix var så laddad så han vaknade redan klockan fyra på morgonen och satte sug och kollade på Minecraft på youtube på tv:n i vardagsrummet. Imponerad över att han klarar av att komna in och söka på detta helt själva.

I torsdags kom äntligen Felix pingisbord som han fick i julklapp. Det var ett jätte stort bord så han var väldigt glad över det och kunde knappt gå och lägga sig.



I fredags kom Kim och Bengt hit eftersom vi skulle gå med dem på Jill Johnsson. Medan vi var där skulle familjen Berlin passa barnen. Äventyret blev inte så långt eftersom Nelly kräktes redan vid halv nio. Jag fick åka och hämta hem dem igen. Nelly stackaren kräktes sedan hela natten ända till klockan sju på morgonen. 



Igår (lördag) var farmor och farfar kvar och lekte med barnen hela dagen medan jag och Ola röjde i hela huset. Felix var lycklig över att få spela på farfars padda. 

Egentligen skulle vi varit på Disney on ice i lördags men det gick inte eftersom Nelly mådde dåligt. Det var tur att farmor och farfar var här för då blev de inte ledsna alls över att missa det. 

Felix började tydligen att skriva dagbok igår. 


Idag fick barnen göra sönder pepparkakshuset. De använde sig av Felix små svärd som han har till sitt Ninja-spel. De kommer nog få lite ont i magen för det var en hel del pepparkaka som hamnade i Felix mage. 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar