6 maj 2012

Biltvätt

I onsdags fick barnen vara hemma hos mormor och morfar efter dagis, eftersom jag skulle ut och springa en sväng. Mormor hade värmt sina goda pannbiffar och det åt barnen med god aptit. Nelly åt så det nästan sprutade ut ur öronen på henne.


Mormor och morfar tog fram en papegoja som härmar det som man säger. Felix hade skrattat så att han kiknade.

I fredags ville Felix ha ostbollar till fredagsmys. Även Nelly fick smaka och hon tyckte att de var jättegoda.


I lördags morse var barnen och busade i nybyggnaden. De tycker att det är roligt att springa runt när det är så stort och tomt på saker. Nelly blev så svettig så att hon slet av sig pyjamasen.


På lördag eftermiddag kom morbror Joakim och Isabelle på besök. Isabelle hade frågat Joakim i bilen på väg hit varför Nelly aldrig blir stor. De lekte bra alla tre tillsammans, men mest lekte Felix och Isabelle. De var ute en stund och in kommer Felix och ser ut så här....





Idag tog jag med mig barnen ut och passade på att åka igenom biltvätten. Nelly blev så rädd så hon skakade och hjärtat dunkade. Hon ville hoppa ur i bilen men det gick inte eftersom vi hade blivit tvättade då vi med.



Ikväll var vi på simmet och då tappade Felix bort sin blåa Molo-jacka. Den fanns ingenstans så det är säkert någon som har tagit den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar