25 mars 2013

Korsord

I helgen har jag varit sjuk så det har varit hemmamys här. Ola och Felix var ute och gjorde en massa ärenden i lördags och provade den nya bilen en gång till.



Barnen ville måla med vattenfärger, men Felix var inte helt glad eftersom han hade råkat måla med fel färg på en bild som Ola hade tecknat åt honom.


I söndags var Felix ute och cyklade igen och då hade han tydligen råkat cykla ner för en liten slänt och hade fått hoppa av cykeln innan han höll på att cykla in i ett gammalt hus som ligger en liten bit bort härifrån.

Idag när jag hämtade Felix berättade fröken Angelica att hon hade fått en lapp av Felix. När Felix hörde det sprang han och hämtade den. Han har blivit väldigt duktig på att skriva. Det enda han missade var ett E. Snart får vi börja lära honom att ha ett mellanrum mellan orden. På lappen stod det:


Felix hade även gjort en dator på dagis
När vi kom hem hade barnen fått var sitt stort kuvert i påskpresent av farmor och farfar. Det var en korsordsbok till Felix och en pysselbok till Nelly. De satt och pysslade för fullt medan jag gräddade våfflor, eftersom det är våffeldagen idag. Felix var jätteduktigt och kunde stava till allt utom pengar vilket var ett svårt ord att få till.










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar