14 april 2013

Kalashelg

I onsdags kom Felix med en lapp som han hade skrivit. Han längtar så till Fjärilsfesten som de ska ha på dagis.....

I torsdags var det äntligen dags för Fjärilsfest på Felix dagis. Det var Felix grupp Fjärilarna som anordnade den och det hade varit väldigt lyckat. Det höll på att sluta illa för Felix ramlade ner på rumpan från ribbstolen när han klättrade upp i den för att sätta upp en ballong. De hade haft var sin lott och vann var sin sak och till Felix lycka vann han en räknebok och en penna. Under helgen har han gjort färdigt hela boken.


Igår var det en riktig kalasdag för barnen. Först var det dags för Nelly att gå på sitt första barnkalas hos en egen kompis. Det var till lilla Ida som fyllde 3 år. Nelly fick målade naglar dagen till ära som apan torkade så fint genom att blåsa på naglarna.


När vi kom fram till Ida var Nellys andra dagiskompis Ebba också där och när de ser Nelly genom fönstret ställer de sig och hoppar av glädje. De står sedan och kramar om varandra alla tre. Det var inte bara då de kramades för rätt som det var ställde de sig och kramade varandra och det är väldigt mysigt att se att de tycker så mycket om varandra.


Ebba och Nelly höll varandra i handen i kön till fiskdammen


Hemma hos pappa igen
Felix var hos Jakob som fyllde fem år som firade sin födelsedag i Fontinskolans gymnastiksal. Det hade varit ett mycket roligt kalas enligt Felix.

Idag har barnen varit här hemma och lekt ute i trädgården på förmiddagen. På eftermiddagen åkte jag och Nelly och köpte blommor. När vi hade varit hemma en stund åkte vi en snabb sväng till familjen Ek och lämnade lite urväxta kläder till Maja och passade på att leka lite och dricka lite kaffe. Felix gungade som bara den och hoppade av gungan i farten.


När vi kom hem från familjen Ek gnällde Nelly över att hon hade ont i örat, men det kan vara för att hon var så trött för när vi satte oss ner i soffan somnade hon efter bara två minuter sittandes med Nalle Puh i handen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar