21 april 2013

Våren har kommit

I måndags följde Felix dagiskompis Molly med honom hem efter dagis. Molly har ju alltid varit en av Felix favoriter så det var en stor dag. De sprang runt och lekte med Felix leksaker men de hade tid för att sitta och äta lite pannkakor där emellan. Nelly följde efter dem hela tiden och spelade Allan så att de skulle skratta åt henne.


I veckan kom det ett paket till dagis som fröken Ulrika hade beställt. I paketet var det fjärilslarver som barnen ska få mata och få följa. Det är kul att fröknarna hittar på så mycket roliga saker för barnen.

Igår (lördag) var vi på kalas hos kusin Lucas som fyllde 9 år. Det var så fint väder så vi satt ute och grillade. Det var väldigt mysigt. Barnen stannade sedan kvar och jag och Ola åkte in och åt middag med kompisar inne i stan. Nelly var som vanligt rädd för Simphson men när vi hade åkt därfrån vågade hon sig på att klappa honom och leka med honom. Morbror Joakim körde sedan hem barnen till oss och satt här och passade dem. Barnen hade varit lydiga och somnat direkt.




Idag har det varit ännu en fin dag och den har vi tillbringat ute i vår trädgård och på altanen. Barnen byggde koja med utemöblerna. Båda barnen somnade väldigt snabbt nu ikväll när jag lade dem och det var nog inte så konstigt efter all den friska luften som de har andats in idag.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar