6 november 2014

Hemska barn

Nu var det längesedan jag skrev och jag ska uppdatera texten. Jag har bara lagt in allt för att sedan skriva mer senare.


Förra fredagen (31/10) hade jag fixat så vi hade Halloweenfest här hemma. Det var bara vi i familjen. Barnen hade beställt samma mat som vi hade förra året. Vi spelade spökmusik och Nelly blev  lite rädd.









I lördags morse fixade jag önskelistor till barnen som de kunde skriva själva på det som de önskar sig i julklapp.





I lördags var Ola och barnen på kalas hos Elin och Oscar som har fyllt och fyller år.


I söndags morse tröttnade Nelly på att Ola inte kom upp och gav dem frukost så hon dukade fram det hon ville ha själv. Hon ställde fram äggkokare och hittade något som hon tyckte såg ut som en äggkopp och äggskärare m.m. Sedan slutade det med att Ola inte hann att koka ägg för de var tvungna att åka till Felix innebandy, men Nelly ser glad ut ändå.


Nelly var hos Valter efter dagis i tisdags. Hon hade med sig ett paket till honom eftersom hon inte kan komma på hans kalas som han ska ha på lördag. Nu blev det så att kalaset blev inställt och de har det nästa vecka istället men hon gav paketet ändå. Valters pappa skickade ett sms när vi hade kommit hem där det stod. "Ville bara säga att Nelly är så himla go när hon hälsar på oss. Hon dukade av efter mellanmålet och frågade om hon skulle diska efter sig. " Det är kul att hon sköter sig när hon är borta.

I onsdags (5/11) fick Felix göra ett diagnostiskt prov i matte för att fröken ska förstå vilken nivå han har på sin kunskap. Enligt Felix gör han nu de mattetalen som treorna gör när de nästan gått klart trean.

Igår var mormor och morfar här en stund och Felix fick läsa sin läsläxa för dem. Nelly blev så trött efter ett tag så hon gick och hämtade sin kudde och några små filtar och lade sig på golvet.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar