26 oktober 2014

Farmor som överraskning

I tisdags kom farmor Kim hit och hälsade på. Barnen visste inget och Felix frågade mig på morgonen när farmor kommer och hälsar på och då fick jag ljuga för honom att jag inte visste. Det blev överraskade barn som hämtades av farmor.


På onsdagen var Nelly hemma med farmor eftersom hon haft lite hosta och så fick hon passa på att umgås med farmor. De bakade goda bullar tillsammans.  


I fredags när jag hämtat barnen åkte vi och hämtade ut H&M-paketet med alla kläder som barnen ringat in i katalogen. Felix var den som var mest nyfiken och provade alla sina nya kläder.
Igår var Nelly på två stycken kalas. Först var det kalas på Diseröds bibliotek för alla fyraåringar. De fick var sin bok, saft och tårta. Nelly fick också sitt första lånekort och den första boken hon lånade handlade oväntat om tåg. 

Efter kalaset på biblioteket var det dags för kalas hos Nellys kompis Loke. Nelly stannade liten stund efter att de andra gått och de hade haft så kul så Loke blev ledsen när Nelly skulle åka hem. 


Ola köpte var sin mattebok till barnen med tidtagning på. Det stod på utsidan att man skulle ha 10 minuter matte om dagen, men det är inte Felix problem att han inte vill sitta med det. Han satte om klockan flera gånger under eftermiddagen. Det var roliga övningar i boken och lite mer problemlösning än bara tal.I morse var det pyssel här hemma. Barnen tog H&M kartongen och gjorde var sin båt av den. Det var flaggor på och något slags vattenrör där bak. Allt som Felix gjorde ville Nelly också göra så klart. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar