11 november 2012

R har kommit

I måndags eftermiddag ringde dagisfröken och berättade att Felix hade så ont i huvudet så att han bara låg. När jag kom och hämtade honom lite tidigare än vanligt låg han och sov i soffan medan de andra barnen sprang runtomkring honom och lekte. Oj, så ledsen han var när han skulle gå därifrån. Jag fick bära ut honom till bilen och låta honom sitta där medan jag gick in och hämtade Nelly.

I tisdags fick vi vara hemma från dagis eftersom Felix fick så ont i huvudet dagen innan och det gick över under dagen. Han passade då på att pyssla i Alfons Åbergs pysselbok som han fick genom sin bokklubb.


På onsdag kunde båda barnen gå till dagis igen och det var frid och fröjd i huset igen eftersom Felix blev så ledsen i tisdags när Nelly gick dit och inte han.

Felix kan säga R! Det bara kom när vi gick från dagis i fredags. Han skulle tala om för mig att han tappade ner en kastanj i brunnen och då kunde han säga det utan att säga blunnen. Efter det har han bara blivit bättre och bättre.


Igår var vi och firade morfar på farsdag en dag i förskott. Till Felix lycka fick vi chokladpudding till efterrätt. Felix åt som om han aldrig hade sett mat förr, men Nelly däremot ville inte ha någonting.

Felix har ritat morfar när han står och snickrar



Något som Nelly ville ha var lite av mormors läppstift. När mormor tog på sig lite läppstift bad Nelly om att få hon också och det fick hon. Så här söt blev hon:

Mormor och morfar har en papegoja som härmar det man säger. Felix skrattade så mycket så att han kiknade av skratt.


Idag har vi firat pappa Ola på farsdag. Vi gick upp och väckte honom med teckning, paket, räkbaguette och en pepparkaka. Pepparkakan fick han däremot inte ha i fred eftersom Nelly började äta på den.


I eftermiddags var vi på simmet och idag hade vi med oss undervattenkameran.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar