18 november 2012

Nelly på bio

Förra helgen när Ola gick igenom grejer i källaren hittade han Nellys fina Ruben docka som hon fick i doppresent. Det har nu blivit en av favoritsakerna så hon har med den lite överallt. Hon behandlar det som sin egen bebis och sitter till och med och läser för dockan.


Igår var Nelly på bio för första gången. Vi var där hela familjen och tittade på filmen Madagaskar 3. Barnen klarade det jättebra och till och med Nelly kunde sitta hyfsat still. När vi kom ut från bion sa hon, "Mamma det var jätte jätte kul!".




Efter bion gick vi och hälsade på barnens farmor och farfar som var och bodde på hotell inne i Göteborg. Det första Felix ville göra var att spela på farfars Ipad så han gjorde något så pinsamt som att gå och ta en Ipad som låg på soffan i hotellentrén. Det visade sig att det inte var farfars utan en kvinna som satt på soffan. Vi fick gå tillbaka med den och be om ursäkt. När vi kom upp till Kim och Bengts rum fick Felix spela på farfars Ipad och det var mer fokus på det än att umgås med dem. Nelly däremot ville gärna umgås och hoppa i sängen och göra kullerbyttor.

Idag åkte vi till simmet som vanligt på söndagar, men tyvärr fick vi avbryta innan det var Felix tur eftersom det var en flicka som kräktes i vattnet. Det var osäkert om det berodde på att hon fick en kallsup eller om det var för att hon mådde dåligt. Vi vågade inte chansa så vi avbröt simningen. Som tur var blev inte Felix ett dugg besviken för han hade ju ändå leget i vattnet hela tiden medan Nelly hade sin lektion.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar