16 februari 2014

Sportlov

I veckan har Felix haft fullt upp att göra hos farmor och farfar. De har hunnit med att vara ute i skogen och kolla på timmermaskiner, se Frost på bio, vara ute på skattjakt, bakat kakor, gjort vinbärsgelé och mycket annat. Det är verkligen världens bästa farmor och farfar som låter honom få ha så roligt.

Här kommer en bildkavalkad från veckan i Rottne:Felix har velat ha en skorpion i Lego-serien Chima och vad fick han inte om inte just detta. Han och farmor Kim åkte till leksaksaffären och köpte detta. När de kom fram till kassan hade Felix stirrat på expediten och frågat varför de var tvungna att betala 280 kr när den bara kostade 279.  Expediten hade förklarat för honom att den kostade 279,90 kr och att man då måste betala 280 kr. Det är bra att han inte bara betalar utan att dubbelkolla.I fredags när det var Alla Hjärtans Dag hade Nelly med hjälp av fröken Anette bakat en liten banankaka till hela familjen. De hade slagit in den fint i ett paket med rött snöre. Efter dagis åkte jag och Nelly till leksaksaffären för att handla present till Ingrid och även en liten present till Nelly. Hon hade svårt att välja vad hon ville ha men till slut valde hon en ballerina Barbie.Efter leksaksaffären åkte vi till Mc Donalds, men Nelly åt i princip ingenting så det hade vi lika gärna kunnat hoppa över. Fredagsgodiset däremot åt hon desto mer av.


När det var dags för mig att lägga mig i fredags kväll och jag gick in till Nelly och tittade till henne såg hon så söt ut så jag var tvungen att bära med mig henne upp så att hon fick ligga i Olas säng eftersom han var i Rottne.


Ola åkte tåg ner till Växjö i fredags för att åka med Felix hem i lördags. När Ola hade kommit till Rottne hade Felix blivit glad över att se pappa Ola och kramat honom hårt. Han hade sedan varit väldigt gosig och det är kul att han har längtat efter oss.Felix tyckte det var skönt att komma hem igen och få leka på sitt rum och träffa mig och Nelly. Han sa att han har haft det jättebra hos farmor och farfar men att det var skönt att komma hem. Han tyckte att det var godare mat hos farmor och farfar eftersom han fick så mycket läsk och chokladpudding där.

I lördags var vi på födelsedagskalas hos Ingrid som fyllt 3 år i början på februari. Nelly och Ingrid lekte bra med varandra, men de var lite blyga i början.

Idag har vi mest varit inne och lekt. Felix var iväg och lekte en stund med sin klasskamrat Tobias och efter att han varit där hade vi tänkt att åka till Fontin och gå runt men vädret var för blåsigt och regnigt.

OS håller på i Sotji och även Nelly var intresserad av att titta på herrarnas stafett idag. Hon satt som ett ljus en stund i soffan och tittade när de kämpade på i spåret.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar