16 juni 2014

Födelsedagsbarnen

Det har varit en vecka full av kalas och födelsedagar. I onsdags var det Felix första skolavslutning. Det var en solig fin dag och barnen stod och sjöng så fint på skolgården. Efter att alla klasser hade sjungit gick varje klass till sitt klassrum och där åt vi tårta. Innan vi åt fick barnen var sin stjärna med ett kort på sig själv och där kompisar hade fått säga saker om Felix som sedan fröken hade skrivit upp. På Felix stjärna stod det "bra på fotboll, lär mig att spela pingis, snäll, vi brukar spela fotboll ihop, han är sig själv, gillar att spela fotboll, rolig, grym på pingis".Felix och fröken Maria

Felix och fröken Amir
Efter att vi varit på skolavslutningen åkte vi och åt thaibuffé vilket Felix älskar. Han äter som om han aldrig sett mat tidigare.


På eftermiddagen åkte jag och barnen till fästningen och åt var sin glass.

¨

På torsdagen bjöd Nelly på glass på dagis för att fira sin födelsedag en dag i förskott. Hon valde att bjuda på rosa Hello Kitty-glass. De hade suttit ute och fikat och Nelly var nöjd med dagen.


I fredags var det Nellys födelsedag. Tänk att vår lilla tjej redan har blivit fyra år. Tiden går så fort. Hon fick sin äggmackorna till frukost som hon beställde. Hon fick även presenter som hon kunde vara hemma och leka med hela dagen eftersom det var studiedag på dagis. Mormor och morfar var här hela dagen eftersom morfar hjälpte pappa Ola att rulla ut gräs.

På fredag kväll kom farmor och farfar hit och barnen längtade så mycket. Inget av barnen ville gå och lägga sig så det var två trötta barn som vaknade tidigt på lördag morgon. De har ingen ro till att ligga och sova när de vet att vi har så trevligt besök. Redan vid halv sex fick farmor och farfar besök.I lördags var barnen på var sitt barnkalas och senare på eftermiddagen var det dags för släkten att komma hit och fira barnen. Barnen badade i poolen men de tyckte att det blev lite trångt eftersom de inte kunde dyka ner och simma runt eftersom det var massa ben i vägen.


Trött efter kalaset
Det var bara farfar som dög
Igår var det Felix födelsedag och han var så glad över sina presenter så att han sa tack så hemskt mycket efter varje paket han öppnade. Vid lunch var det dags att starta Felix fotbollskalas på RUF. Det var 14 barn som var där och åt pizza och spelade fotboll. Under matchen blev det en del närkamper så det var lite ledsna barn lite då och då. I det stora hela var det lyckat och barnen blev glada över medaljen och godispåsen som de fick innan de gick hem.


Felix med nya kläder, skor och fotboll

Idag har det också varit studiedag på Felix fritids. Jag och barnen var hemma men Felix började sin sommarfotbollsskola idag så han var borta mellan 10-14. Det hade varit roligt och idag hade de fått lära sig att stå i mål. När jag frågade om han kunde ge några tips sa han att man inte får vara rädd för bollen.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar