15 juni 2012

Födelsedagsvecka

I söndags var Felix på barnkalas för Abbe på dagis. Det var första gången som han var iväg på ett kalas själv och det gick jättebra och han hade haft det roligt. Han berättade att han hade städat hemma hos Abbe.


Nelly fick stanna hemma och leka
I onsdags fyllde Nelly 2 år. Vi väckte henne strax efter klockan sex och då ville hon inte alls vakna. Till att börja med ville hon inte ens öppna paket utan Felix fick hjälpa henne. När hon hade öppnat paketen var det dags att gå ner och äta frukost. Hon fick ett skivat ägg och drickyoghurt och vi hade även tänt hennes födelsedagståg och satt fram en Sverigeflagga. När hon får syn på dukningen utbrister hon "Oj, oj, oj oj!!!"









När vi kom hem efter dagis och jobb åt vi Nellys favoritmaträtt vilket är stuvade makaroner med stekt falukorv. Efter maten fick Nelly öppna fler paket. Felix var snäll och hjälpte till även den här gången. Djurbowlingspelet blev en succé och barnen började leka med det med en gång.







Som avslutning fick barnen även varsin glass istället för tårta. Det verkade på Nelly som att hon var nöjd med sin födelsedag.


I torsdags bjöd Felix på glass på dagis eftersom det är studiedag på fredag när han fyller år. Han hade önskemål att få bjuda på Sittting Bull-glass så det fick det bli.



 Idag fyller Felix 5 år och det firades med att Felix fick gå på skattjakt efter sina paket. Det paketet som han blev gladast för var Angry Bird-spelet. Nu behöver han inte sätta på datorn för att spela utan kan  bygga upp sina egna banor.




Eftersom det var studiedag från dagis idag åkte Ola med barnen, morbror Jocke och kusinerna Lucas och Isabelle till Nordens Ark. Felix var väldigt glad över att få åka dit och titta på alla djur igen.








 Båda barnen var med i Kungälvs-Posten igår.

,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar