3 juni 2012

Rabarberpaj

Här kommer bilder från Felix utflykt till Sjöfartsmuseet i måndags.





I helgen har vi varit hemma och pysslat. Ola och morfar har bland annat byggt altanen och där satt Felix och var arbetsledare.


Även Nelly som var snuvig och febrig ville njuta på den nya altanen.


I morse fick Felix svara på Olas torkade rådjurskött och han tyckte att det var så gott så han till och med ville ha det till kvällsmat.

Ola körde mig och barnen till Eriksdal i förmiddags för att vi skulle ta bussen in till stan och hämta bilen vid Olas jobb. Barnen tyckte att det var roligt att åka buss. Nelly satt som ett ljus och tittade sig omkring.


När Ola körde hem från Eriksdal körde han på ett rådjur lite lätt, men rådjuret skadade sig inte. När jag berättade för Felix om rådjuret frågar han, "Tog pappa med sig rådjursköttet hem?".

Vi var hemma hos mormor och morfar och firade mors dag i efterskott. Mormor hade gjort en god rabarberpaj till efterrätt som Felix fullkomligt älskade. Han kunde nog äta hur mycket som helst, men efter fjärde portionen fick vi stoppa honom.



När vi kom hem var Felix ute och staplade brädbitar till ett hus. Han sprang under altanen och hämtade en brädbit i taget så han har tålamod ibland i alla fall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar