19 juni 2012

Kalashelg

I helgen har det varit en riktig kalashelg. I lördags förmiddag var Felix bjuden till sin dagiskompis Elin på hennes 5-årskalas. Det höll på till halv två och klockan två var det dags för Felix att ha sitt barnkalas för 21 stycken leksugna barn  på Barnens Lekstad i Kungälv. Det var både vänner och dagiskompisar så det blev många barn och Felix hann inte leka med alla. Den som han lekte med hela tiden var Benjamin från dagis som han säger är hans bästa kompis. De var så söta och sprang och höll varandra i handen hela tiden. Nelly fick god hjälp av Abbe att ta sig över alla hinder. Han sprang med henne i minst en halvtimme.

Efter en timmes lek var det dags att äta pannkakor. Felix åt inte någonting, det kan ha varit att han var så nervös för att Molly satt bredvid honom eller så kan det ha varit på grund av att han hade ätit fem hallongrottor på Elins kalas. att barnen hade ätit pannkakor var det dags för Felix att öppna alla sina paket. Det blev en hel sopsäck helt full så det var mycket saker. Eftersom Benjamin är Felix bästis så fick han hjälpa till att öppna några av dem. Han fick bland annat en gul Angry Bird fågel så nu har han en av varje färg. Han fick även lego och det började han att sätta ihop direkt och han har blivit otroligt duktig att få ihop efter ritningarna. Ett av legona var med dinosaurier och det fanns blad som man skulle sätta på några träd. När Felix sitter och tittar igenom ritningarna så hittar han tydligen inte löven och då säger han, "Jag är lite bekymrad över de gröna bladen.".

Så här trött blev Felix....


Nelly fick också presenter

På söndag var det dags att ha släkten här på kalas för Nelly. Kusinerna fick träffas och leka två dagar i rad och det var uppskattat. Felix och Lucas lekte djurpark uppe på Felix rum hela tiden och flickorna lekte här nere.

När släkten hade åkt hem kom grannen Alice hit och lekte en stund. De skulle leka mamma, pappa, barn och efter ett tag kommer Felix ut med Olas kläder på sig.


Idag när Ola hämtade Felix på dagis var det vernissage i lekhallen. Barnen ställde ut lite av det som de har gjort under terminen. Barnen hade bland annat gjort en bok om hur olika träd ser ut och dess löv.

Nelly hade ockås varit konstnärlig och gjort målat en mugg på hennes 2-årsdag.


När de kom hem från dagis började Felix pussla på sitt 100-bitars pussel som är från 6 år som han fick av Adrian i present. Han klarade det utan att få någon hjälp alls. Duktiga Felix!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar