8 oktober 2012

Borsta löv

I lördags när Nelly hade sovit middag var det svårt att få henne att vakna till liv. Hon ville gärna bli buren och leka bebis. Ola tog tillfället i akt och gosade med henne.


I lördags var vi hemma hos kusin Alexandra och firade hennes fjärde födelsedag. Barnen åt tacos för glatta livet och Nelly var faktiskt riktigt duktig på att sitta still och äta upp det hon hade tagit till sig.




Alexandra var snäll och lånade ut sina pussel till Nelly så att hon inte skulle förstöra de äldres lekar. Hon hade lite problem med pusslet första gången, men sedan så gick det bra för henne att sätta fast dem.



I söndags var barnen ute och grejade ute i trädgården. Felix hjälpte till att borsta ihop löven på altanen. När han hade gjort en stor hög av dem tog han sin hink och fyllde med löv och tömde på gräsmattan till en ny hög.



Nelly hade fullt upp med att tvätta rent sin lekstuga. Hon stod där hur länge som helst och sedan fick vi slita henne därifrån eftersom hon var så blöt och kall, men fint blev det.


Medan Nelly sov middag i söndags passade jag och Felix på att cykla lite. Jag fick springa bredvid och nu klarar han av att cykla utan stång så jag behöver bara hålla ett vakande öga på honom. Han sa att han tyckte att det var roligt att klara sig själv.


Igår var det nästsista gången på den här kursen på simmet. Det var hinderbana bland annat och det gillade Nelly.


Nu precis vaknade Nelly och hade kräkts ner hela sängen. Oj, undra om hon är magsjuk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar