21 oktober 2012

Snorige Felix

I tisdags var Felix återigen dagens barn på dagis. Även om han har varit det flera gånger är det fortfarande lika stort.


I lördags morse medan Ola och Felix var på gymnastiken var jag och Nelly kvar här hemma. Nelly har en ny vana nu för tiden och det är att vakna klockan fem på morgonen och det leder till att hon blir väldigt trött redan klockan tio på förmiddagen och så även i lördags. Hon gick och skrek efter sin napp hela tiden och sa, "Jag vill ha napp och gråta." Tydligen får hon nappen så fort hon är ledsen på dagis.

I lördags var Ola med barnen på Lekstaden eftersom jag skulle vara hemma och städa i lugn och ro. Barnen sprang runt i flera timmar och satt bara stilla när de tog en liten fika. Felix var snäll och tog hand om sin lillasyster och lyfte upp henne på de ställen där hon inte kom upp.



På kvällen igår började Felix bli lite hängig. Han var lite snuvig igår morse, men han gick på både gymnastiken och till Lekstaden så det kanske blev lite för mycket för honom. I natt kom han in till oss och grät för att han inte mådde bra och då visade det sig att han var helt kokhet av feber. Efter att han fått en tablett blev det bättre.

I dag på eftermiddagen bakade barnen frallor från ett recept som följde med i Nellys mattelåda som vi har lånat från dagis. Efter baket blev Felix sämre igen och fick feber, men efter att han legat och vilat en timme på soffan blev han lite piggare igen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar