17 februari 2013

Rottne

I måndags hade Felix med sig sin lemur till dagis som han fick i sitt Happy-Meal. Han tyckte det var synd om "lemuris" som inte hade några kompisar så han satt och målade två stycken som han klippte ut som han kunde leka med. Vi blev imponerade över hur bra han hade målat.


I tisdags var det Fettisdagen vilket innebär att det serveras semlor. Felix är lika tokig i semlor som sin far så självklart ville han också ha detta idag. Nelly fick också en semla men utan mandelmassa och då tyckte hon också att det var gott.



I onsdags satt jag och barnen och lekte med mattelådan som Nelly har lånat från dagis. Tema för mattelådan var olika former och på bilden sitter de och klistrar upp klistermärken som ska bli en form av en kvadrat. Även Felix tyckte att det var roligt att vara med.


I torsdags var det Alla hjärtans dag och det hade barnen firat på dagis med att göra lite pyssel. Felix hade gjort ett hjärta och skrivit hela familjens namn på. Lägg märke till hur han namnger sina föräldrar.....


I fredags åkte vi till barnens farmor och farfar i Rottne. Vi stannade i Bollebygd på vägen så fick barnen pannkakor så att de stod sig resten av resan. Nelly gick mest in för att dricka lingondricka och slicka rent gräddskålen medan Felix gärna åt upp sina pannkakor. När jag och Nelly var på toaletten på serveringen så hade de inte satt in pappersrullen i hållaren så det sprang Nelly och upplyste personalen om. Hon är väldigt ordningsam när det väl gäller.


När vi var hos farmor och farfar var det legobyggande och bygge med klossar som gällde. Farmor Kim hade även fantasi till att göra ett zoo tillsammans med Felix. Nelly och Felix fick sitta och måla frigoliten som skulle vara staket.






Ola, Bengt och barnen var och åkte pulka med barnen i förmiddags. De kunde åka en stund fram tills dess att Nelly blev bajsnödig och ville åka hem till farmors hus och bajsa.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar