16 mars 2014

Nu är våren här

Äntligen är vårvädret här och studsmattan har blivit ihopmonterade och cyklarna tvättade. Så i helgen var det lek utomhus som gällde. Nelly lärde sig att bromsa och att ta egen fart med cykeln. Nästa gång vi beger oss ut ska vi nog ta bort stödhjulen så att hon får lära sig att hitta balansen. Felix cyklade runt som en galning och råkade ramla en gång när han slant med ena däcket på en liten lerfläck som var på parkeringen där vi övade.







I onsdags hämtade mormor och morfar barnen eftersom både jag och Ola var i Stockholm. Barnen fick var sin present. Felix fick en pysselbok där man lär sig engelska och Nelly en väska av ett garn som hon hade bett mormor göra en väska av. Den var så fin med blommor och Nellys namn broderat på. Nelly tyckte även att den passade att ha på huvudet. Morfar och Felix hade varit ute och spelat boule större delen av eftermiddagen och Felix tyckte att det var jättekul.


I fredags köpte Ola var sitt spel till barnen. Felix fick ett brädspel som han tycker om som han brukar spela på fritids som heter Kalaha och Nelly fick ett spel med kaniner som heter Funny Bunny.





En av hjälplärarna på Nellys avdelning brukar fixa till Nelly i håret när hon har tid över och det gjorde hon även i fredags. När Ola hämtade Nelly hade hon fått en minifläta med pärlor. Ola var så duktig så han kunde göra om det även på lördag morgon.


Igår var det avslutning på Nellys gymnastik. Nelly var så glad över att få en medalj och hon var även glad över att få kakor. Hon satte sig strategiskt bredvid fröken så att hon kunde få en extra kaka utan att någon kunde se. Vårt lilla kakmonster.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar