30 mars 2014

Massa pingisstuds

När jag hämtade Felix i onsdags hade han som vanligt med sig sitt pingisracket och pingisboll. Han bad mig titta på lappen som låg i hans väska och på den hade han skrivit sitt nya rekord på 1082 studs.


Nu har de sopat upp allt grus på asfalten runt dagis så nu kan de vara ute och cykla på taxicyklarna igen. Nelly körde runt med Ebba där bak.


I fredags följde Nelly med sin dagiskompis Ebba hem efter dagis. Ebbas mamma jobbar på Felix skola så hon tog även med sig Felix så att han kunde leka med Hugo. Det kändes konstigt att inte behöva stressa hem efter jobbet och jag kunde passa på att köpa lite nya vårkläder till barnen istället för att hämta dem.

När barnen fick se alla kläder jag hade köpt blev de glada, men Nelly blev gladast. Hon sa, "åh mamma, vilken underbar klänning".

Igår morse när Felix tittade på Bolibompa bad dem barnen att ta ett kort på något starkt som lyser och det kortet skulle man sedan skicka in till superlördag. Felix hade då tagit ett kort med min kamera som låg på bordet och kortet nedan fick han till. Han sa att det hade tagit flera minuter att ta bilden. Den blev vacker.


Igår var det härligt vårväder och vi satt och åt vårt mellanmål i solen på altanen. Äntligen!


Nelly vill gärna vara med och laga mat och igår fick hon vara med att vispa ihop en redning till stuvningen till makaronerna.


Idag har Felix varit och lekt med sin klasskompis Tobbe. Han gjorde det medan vi var och kollade på bil. Efter att han hade varit där och lekt var det att åka direkt till Knatteskutt och dagens sport var friidrott.


I eftermiddags kom Joakim och barnens kusiner på besök. Nelly tycker verkligen om när Isabelle är här och hon går efter henne hela tiden.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar