4 maj 2014

Plantering

I torsdags var det en ledig dag eftersom det var 1 maj och då var Ola hemma med barnen medan jag var inne och jobbade en stund. Barnen satt och spelade schack på morgonen. Felix fick hjälpa Nelly hur hon skulle flytta sina pjäser.


De passade på att åka till Ikea och äta köttbullelunch och sedan åkte de vidare till Plantagen för att köpa fröer som barnen ska plantera i våra nya odlingslådor som Ola håller på att snickra. De åkte sedan till mormor och morfar för att hämta rabarber och då kissade Felix ner sig för han var ute och lekte och hann inte in. Som tur var fick han låna ett par gamla shorts av morfar.




I fredags jobbade Ola och då var jag hemma med barnen. Vi passade på att åka till polisstationen i Mölndal och hämta ut mitt pass och efter det åkte vi hem till min kompis Camilla och hennes två barn Amanda och Anthon. Barnen var ute och sprutade vatten med olika slags leksaker och Felix och Amanda sparkade också lite fotboll. Helt plötsligt hör vi grannen mitt emot säga "inte en gång till!". Det visade sig att Felix och Amanda hade sprungit och knackat på hos hennes fröken och sedan sprungit iväg. När vi ville att de skulle gå dit och säga förlåt skämdes lilla Amanda så mycket så hon började gråta och vågade inte gå dit, men Felix sa att han kunde göra det men det var bättre att de gick båda två så vi lät det vara.



På fredag eftermiddag åkte jag och barnen in till Kungälv och handlade var sitt par skor till oss och lite annat smått och gott. Felix ville gärna bära alla påsar och det fick han gärna göra.



I lördags förmiddag var jag inne i stan och fixade det sista inför att jag ska åka till Grekland. Medan jag var där var Ola och barnen och hämtade en sak hos ett par kompisar till mamma och pappa i Rörtången. När de kom dit blev de bjudna på fika och Sprite till barnens förtjusning.

På eftermiddagen när jag kom hem hade jag köpt med mig fika (visste inte att de redan hade fått det på förmiddagen). Jag tänkte att barnen skulle cykla med sina nya cykelkorgar packade med vår fika. Vi åkte bort till bryggan lite längre bort.





september 2010
maj 2014

I söndags åkte vi till Plantagen igen och köpte växter att plantera och även rabarberplanta och Felix köpte en hallonplanta som han sedan hjälpte till att gräva ner.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar