11 augusti 2012

Kalas hos Hugo och Emil

Idag har vi varit på barnkalas igen och idag var det för Hugo 5 år och hans lillebror Emil 3 år. Barnen tycker att det är roligt att få åka iväg på kalas och är förväntansfulla när det är dags att åka iväg. Nelly ville mer än gärna ha två tofsar idag, men när hon sitter i bilen tar hon alltid bort tofsarna så att jag får sätta upp dem en gång till och efter det behåller hon dem. Idag invigde Nelly ett halsband som jag köpte till henne när hon bara var en liten bebis. Hon blev så fin vår lilla prinsessa och även Felix förstås.







Felix var väldigt duktig idag på kalaset och lyssnade hela tiden. Han tyckte att det var roligt att leka med Hugos kompisar. En av hans kompisar tog på sig en Spidermandräkt och då blev Nelly lite rädd, men samtidigt nyfiken. Hon stod och tittade på honom lite misstänksamt.


När vi kom hem ville Nelly vara ute och leka i det fina vädret och då tog hon en gammal skumgummiboll som hon doppade i bassängen för att tvätta altangolvet. Hon ropade på mig flera gånger för att visa hur mycket hon hade tvättat. Hon kommer nog att bli en bra hjälpreda i hemmet så småningom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar