22 september 2013

Gymnasten Nelly

Igår (lördag) började Nelly på sin gymnastik som är i gymnastiksalen v
id Diserödsskolan. Hon hade varit lite blyg till en början, men efter fem minuter sa hon till Ola att hon inte var blyg längre. Det är bra att det går över så fort. Hon tyckte att det var jätte kul och frågar hur lång tid det är kvar tills hon ska dit nästa gång.



Medan Ola och Nelly var på gymnastik var jag och Felix hos frisören. Han hade blivit lite väl långhårig och på måndag är det dags att ta skolfoto så då måste han se fin ut i håret. Det såg ut som att Felix skulle somna ett par gånger när han satt i frisörstolen men han lyckades hålla sig vaken hela klippningen.




Vi var hemma en timme på eftermiddagen innan det var dags igen och då lekte barnen med Nellys katt som går runt och jamar. De tryckte in en dammsugare i munnen på den eftersom de verkade tycka att katten var hungrig på kaka.


På lördag eftermiddag var vi på Scandinavium och såg på Musse och Mimmi. Nelly diggade mycket till musiken och Felix satt och åt massa popcorn.




På lördagskvällen var barnen hos mormor och morfar eftersom vi och firade barnens morbror Mikael som fyllde 40 år. Felix ville givetvis ta med sig sitt Uno-spel som vi köpte till honom i veckan. De hade spelat det ett antal gånger. Undra när han ska tröttna på att spela det för idag har vi nog spelat det tjugo gånger.

Idag skulle Felix ha varit på Knatteskutt och haft orientering men dessvärre blev ledaren sjuk så det blev inställt. Det blev istället en innedag här hemma och det är inte alltid fel det heller.

Barnen var väldigt kärleksfulla mot varandra idag och satt och gosade för fullt på Nellys stol.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar