11 november 2011

Skolkort

I tisdags återvände barnen till dagis igen efter vår magsjuka. Tydligen var det väldigt många på dagis som hade fått magsjuka så det var bara 7 av 21 barn kvar på Felix avdelning. Sent på kvällen i tisdags vaknade Felix och skrek och strax efter kräktes han ner hela sängen. Pappa Ola fick sova bredvid Felix resten av natten för att hjälpa honom om han skulle kräkas igen, men som tur var hände inte det. Tydligen så går det fyra olika bakterier av magsjuka så det var typiskt att han skulle bli smittad igen.

I onsdags var Ola hemma med barnen och då hade de tur att grävmaskinen kom och skulle schakta ur till vår tillbyggnad. Felix och Nelly stod på en stol och tittade på när de arbetade där ute. Nelly tyckte att det var så spännande så att hon även dagen efter ville ställa sig och titta där, men då var det inte grävmaskin kvar.


Idag fick vi se barnens skolkort. Nelly ser lite obekväm ut över att bli fotograferad, men bredvid storebror ser hon tryggare ut. Våra små guldklimpar!



2 kommentarer:

  1. Åh så fina de blev! Jag sitter och väntar på att våra kort ska dyka upp. Vår dagisfotograf använder fortfarande stenålderssättet att skicka ut fotopaket istället för att vi gör beställning digitalt. Hoppas de ändrar på det till nästa år! :)

    SvaraRadera
  2. Men stackars Felix som blev smittad igen! Magsjuka är verkligen pesten! :(

    Men vilka fina kort på barnen ni fick! :) Men så söta som dem är så är det nog svårt att misslyckas. ;)

    SvaraRadera