1 november 2011

Mössa

Igår var det studiedag på dagis så jag var hemma med barnen. Vi tog det lugnt på förmiddagen och Nelly som inte riktigt har anpassat sig till vintertid var tvungen att gå och lägga sig och sova middag redan strax efter halv elva. Det gjorde att den utlovade lunchen på Mc Donalds inte gick att utföra så Felix fick bestämma att vi skulle göra stuvade makaroner istället.

När Nelly hade vaknat fick hon äta sin lunch och sedan åkte vi in till Kungälv för att köpa lite varma ytterkläder till dagis. Vi köpte bland annat var sin fleecefodrad scarf till barnen och även en ny mössa till Felix. När Felix fick prova mössan blev han helt till sig och älskade pälsen som var på insidan av mössan. Han utbrast: "Mamma, jag älskar den här mössan!"



Vi passade på att träffa mormor och morfar inne på Second Hand-butiken som har öppet på måndagar. Vi fikade lite med dem och Felix fick till sin stora lycka en våffla med en massa grädde. Jag skrapade bort lite av grädden, men Felix var där och plockade upp det och åt upp varenda droppe.

Barnen fick var sin leksak och Felix valde två böcker och Nelly tog jag en rad med ankor som man kan dra så låter dem. Nelly kommer nog göra sönder dessa snart eftersom hon slänger med dem lite väl mycket.


Eftersom den utlovade lunchen på Mc Donalds inte blev av fick barnen istället middag därifrån. Nelly fick bara en neutral hamburgare som hon inte tyckte om så den fick jag blanda med lite av de stuvade makaronerna som blev kvar från lunchen. Hon gillade däremot Felix currysås som hon slickade av på pommes fritesen som Felix matade henne med.


Idag när barnen och Ola kom hem så funderade Felix lite igen och konstaterade: "Apor förstår inte att de är apor. De tänker lite annorlunda." Han har många tankar lille Felix.

Barnen stod och duschade tillsammans ikväll innan de gick och lade sig och helt plötslig ropar Felix till att Nelly har bajsat i duschen. När Ola precis har plockat bort bajset och börjar gå därifrån ropar Felix igen, men då hade bajsen oturligt nog hamnat på leksaksfisken. Felix är inte helt nöjd med att duscha med Nelly som bajsar så fort hon står i en dusch.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar