5 april 2012

Påskfirande på dagis

Idag är det skärtorsdag och även påskfirande på dagis. Vi sminkade barnen och satte på dem lite påskutklädnad. Felix blev en söt liten påskgubbe och Nelly en liten påskkärring. Det gick bra att sminka barnen, men Nelly ville helst inte ha på sig hucklet. Felix ville mer än gärna ha på sig sin hatt med fjädrar.




När jag hämtade barnen berättade fröken Annika att Felix hade haft på sig sin hatt hela dagen. Han verkar verkligen trivas i den så han kommer nog använda den även efter påsk. Även Nelly hade gått med på att ha på sig sitt huckle till slut när hon såg att alla andra barnen hade det på sig, men den åkte av ganska snabbt. Idag hade påskkärringen varit på dagis och bjudit barnen på popcorn och glass.


Jobbigt när hucklet glider ner över ögonen
När vi kom hem ville barnen sitta och mysa och vila sig lite efter en intensiv dag på dagis. De tittade på en film och satt som klistrade båda två.


Nelly har också gjort lite påskpyssel på dagis. Hon har färglagt en kyckling och klistrat på fjädrar på ett pappersägg. Hon såg stolt ut när hon visade sitt pyssesl för mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar