17 juli 2011

Idag var sista dagen som Alexandra var hos oss. Barnen har lekt väldigt bra under de här dagarna, men självklart blir det lite konflikter då och då. Felix och Alexandra var ute och lekte en bra stund i förmiddags i regnet. Nelly fick stå på en stol inne i köket och titta på dem. Hon stod där och skrek och ville att de skulle vinka till henne.



När vi åt lunch idag så åt Nelly mestadels själv. Hon har blivit duktig på det och hon vill verkligen äta själv, men det tar bara lite längre tid och kladdar lite mer.



Felix fullkomligt älskade gräddsåsen som vi hade till lunch idag och han var tvungen att dricka upp den från tallriken för att få med sig allt.


Nelly har som vanligt klättrat på köksbordet idag och hann med en del innan vi såg henne. Ola hade sin kopp med espresso på bordet och den hade Nelly upptäckt. När vi kom på henne satt hon där med en kaffemustasch och ville ha mer, men det fick hon givetvis inte. Som tur var så var inte kaffet varmt. 


I eftermiddags var vi i Bäckebol och handlade lite. Vi avslutade besöket med att gå och äta en thai-buffé. Felix blev överförtjust i friterade räkor. Han åt nog sex stycken och han som inte ens har gillat räkor så mycket innan.


Nelly såg lite nonchalant ut.

När Felix hade ätit en stund ville han fylla på sitt glas med dricka och sprang iväg med det bort till Ola som var och tog mer mat. Jag ropade till honom att han inte fick springa med glaset, men han hörde inte det för då hade han redan hunnit iväg för långt bort. Jag fick dessvärre rätt att han skulle ramla med glaset för en stund efter det att jag hade ropat snubblade han till och ramlade med glaset i handen. Han hade tur för han var nära på att slå i hakan i glaset.

När vi satte oss i bilen säger Felix: "Jag gillar all mat som magen gör och den älskar räkor. Magen gillar bajs, men det gör inte jag."

Vi åkte förbi kusinerna i Kareby en sväng och då passade Nelly på att vara klåfingrig igen. Hon skulle pilla på Isabelles nya bärbara dvd hela tiden så den fick vi plocka undan till slut. Då hittade hon andra saker att pilla på och det slutade med att hon hällde ut en massa vatten som en blomma stod i. Oj, vad vi får springa efter henne.


När vi kom hem var det dags att packa inför vår lilla minisemester till Vann Spa och Nordens Ark. Felix ville vara med och packa och han fick packa sin väska och det han skulle ha med sig var gosedjur och sin Rorri-vattenflaska. Han är för söt vår kille.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar