21 juli 2011

Jage

Igår morse började Nelly använda sig av ett nytt ord och det var lampa, som hon uttalade "umpa". Det ska bli spännande att vara med på hennes språkutvecklingsresa.

Igår var vi hemma hos min jobbarkompis och hennes familj. Camillas dotter Amanda är en vecka yngre än Felix och Camillas son Anton är en månad yngre än Nelly. Vi passade på att fira våra små i efterskott så de fick lite paket.

Nelly var så nyfiken när Amanda öppnade paketet med krocket som hon fick av oss så att hon satte sig på paketet. Jag fick lyfta bort henne till slut så att Amanda kunde öppna upp hela paketet.



Felix och Amanda lekte jättebra under hela eftermiddagen. Lite bus hann de också hitta på. De kom ner till oss och sa att inte någon av oss vuxna fick komma upp på övervåningen för de skulle hitta på en överraskning. Det visade sig att de hade varit och tagit en kakburk i köket som de satt och smygåt på i Amandas rum.




Amanda var så snäll så att hon gav Felix en partyhatt som hon hade haft på sitt kalas som Felix inte kunde komma på. Den hatten ville Felix inte släppa sedan så han hade till och med på sig den in till Maxi. I väskan som Felix hade med sig hade han packat ner sin kattbjörn som han fick när vi var på Nordens Ark. Han kallar kattbjörnen för Jage.


Idag har vi kommit till farmor och farfar och Felix sprang som vanligt runt och utforskade vad det hade kommit för nytt i huset. Till Felix stora lycka fanns det en ny målarbok som farfar hade köpt. Det var en jätterolig målarbok där det stod en siffra på de fälten som man skulle färglägga så att man visste vilken färg man skulle använda. Felix klarade det jättebra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar