3 juli 2011

Kalashelg

Den här helgen har varit en riktig kalashelg. Det började i fredags då vi var och firade morbror Joakim som fyllde 35 år. Felix lekte mycket med hunden Simphson under tiden vi var där. Han kastade en liten grön boll som Simphson fick springa efter. Det är bra att han inte är rädd för honom längre i alla fall. Barnen blev så trötta efter kalaset så de däckade båda två direkt när vi satte oss i bilen.

I fredags visade Nelly för oss att man inte kan lämna henne så länge. När jag undrade vad hon gjorde stod hon på skrivbordet och höll på att trycka på skrivaren. Jag vet inte hur hon orkade att klättra upp dit, men hon verkar stark den lilla bustjejen.


I torsdags när vi var i Kungälv kom det fram en reporter till mig och Felix och frågade om vi kunde ställa upp på att svara på en fråga som kommer vara med i Kungälvs-Posten. Frågan var hur det kommer att gå för damlandslaget i fotbolls-VM. Felix svarade också på frågan, men det kom inte med. Felix trodde att de skulle hamna på tionde plats. I fredags kom det med i tidningen och blev så här:
I lördags var jag och Ola på bröllop så barnen var hemma hos familjen Winterlén i Onsala. De hade plockat svamp och ätit våfflor bland annat. Stackars barnvakten Sofia fick hög feber (antagligen höstblåsor) strax efter det att vi hade lämnat barnen så de fick det nog lite tufft med tre barn. Det återstår nu att se om barnen får de där höstblåsorna.

Idag har vi varit och firat mormor som fyller år idag. Felix var rädd för tant Eva som var där också. Stackars Eva ville så gärna hälsa på Felix, men han vågade absolut inte gå fram till henne. Felix var mest ute och lekte i trädgården med sina kusiner och när vi skulle åka hem ville han givetvis inte åka.

1 kommentar: