14 september 2011

Dagens Barn

Igår var bus-Nelly igång igen och den här gången passade hon på medan jag dukade av efter maten. Nelly har som jag tidigare skrivit väldigt stor aptit på mat. Hon var inte riktigt nöjd efter att ha fått en massa mat utan ville gärna äta upp de rester som var kvar, så då klättrade hon upp på bordet och försåg sig.


Idag har Felix varit Dagens barn på dagis och varit väldigt glad över det enligt fröknarna. Han har varit piggare idag och det var nog för att vi lade honom en halvtimme tidigare igår. Ola slapp väcka honom i morse så han vaknade själv i sin egen takt och det gör nog mycket.


Jag hämtade barnen som vanligt klockan halv fyra på dagis och var hemma nästan när klockan var fyra. När vi kommer hem är Nelly jättetrött efter dagen på dagis. Hon är gnällig i princip tills dess att vi har ätit middagen och hon ska gå och lägga sig. Så här trött var hon inte innan hon var sjuk så antagligen har hon inte blivit helt frisk ännu.

Ikväll började Felix bli lite för trött så han började vela med allt han skulle göra. När han skulle ta på sig slutade det med att han hade pyjamaströjan som byxor och byxor som tröja.


1 kommentar: