2 september 2011

Malte

Idag har barnen haft sin lediga dag från dagis och då passade vi på att åka och hälsa på sju veckor gamla Malte Åkermark. Felix lekte med Maltes storebror Elrik och jag var tvungen att förvarna Felix att Maltes storasyster Thilde inte var hemma. Thilde är som jag skrivit tidigare Felix favorittjej. Felix och Elrik hade roligt ihop och sprang runt och busade.


Nelly ville gärna klappa på Malte

Inget är som att gosa med storebror
Nelly har varit lite gnällig idag och inte riktigt på humör. Det kan vara på grund av att hon är trött efter dagisveckan eller så håller hon på att bli sjuk. Stackaren gick rakt in i bordskanten hemma hos Åkermark så nu har hon två stora blåmärken i ansiktet.

I eftermiddags satt Felix och spelade lite Kalle Kunskap. I en speldel ska man hitta ingredienser som börjar på den bokstaven som de säger. Felix var mycket koncentrerad och bokstaverade högt för sig själv. Han har verkligen blivit duktig på det.


Nelly har försökt att få Felix uppmärksamhet under eftermiddagen och velat leka med honom, men han har inte varit lika intresserad av det. Till slut gav han efter och de började springa runt. Felix backade och höll Nelly i båda händerna så att hon sprang framåt i ett raskt tempo. Nelly tyckte att det var så roligt så att hon tjöt av skratt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar