12 september 2011

Mata

Idag är det måndag och en ny vecka på dagis har börjat. Nelly har ju inte varit där på en vecka så det var spännande att se om hon skulle vara lite blyg, men det var hon absolut inte. Hon stövlade in i lekhallen som att hon inte hade varit borta. Det är skönt att hon är så anpassningsbar.

Felix var med och lämnade Nelly på hennes avdelning och medan Ola gick in med Nelly säger Felix: "Jag kan gå in och lämna av mig själv pappa." Felix sprang över till sin avdelning och när Ola kommer dit har han börjat att hänga upp sina ytterkläder på sin krok. Han är duktig vår lille Felix.

Nelly klarade av hela dagen utan att bli för trött, men hon hade sovit middag i två timmar så det hjälpte nog henne att klara av dagen. På förmiddagen när de hade varit ute och lekt och Nelly hade suttit och gungat hade de varit tvungna att lyfta bort henne från gungan för gungningen gjorde att hon blev lite trött och höll på att somna.

När vi skulle äta middag ikväll var Nelly så trött så hon ville inte äta. Hon satt och gnällde och skrek och ville ingenting. Då sa Felix att han ville prova att mata Nelly och visst gick det bra för honom. Nelly gapade som bara den och var så nöjd så. Felix sa till mig medan han matade: "Titta mamma vad hon tycker om när jag matar henne."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar