10 augusti 2011

Lek med Ek

I morse satt Ola och läste för barnen, men Nelly kan inte sitta still och lyssna hur länge som helst. Hon tröttnar när hon inte får bläddra i sin takt.



Idag har nästan hela familjen Ek varit hemma hos oss. Det var Karin och barnen som kom och hälsade på. Felix och Henrik lekte från klockan 11 på förmiddagen till klockan 16 på eftermiddagen utan att bli osams någon gång. Det kan ha varit lite smågnabbande, men inget större. De började med att gå ut i den blöta trädgården och leka i aktivitetstornet.


Efter det att vi hade ätit lunch ville de gå ut igen och då ville de inte ha regnkläder på utan springa ut nakna och det var Felix lilla bassäng som lockade. Det räckte inte med att bada i gammalt regnvatten utan de ville bada i vattenspridaren också. När de kom in efter att ha hoppat runt där ett tag var de som isbitar båda två.


Nelly var väldigt intresserad av lilla Maja. Hon ville gärna klappa henne, men har svårt att veta hur hårt man ska klappa så man får ha koll på henne så att hon inte gör henne illa.



Idag fick Felix och Henrik varsin glass. Nelly sprang fram till dem med en gång med vidöppen mun och ville gärna smaka. Felix gav henne lite och Nelly utbrast: "Mmmmm!", men så fort hon fick för mycket i munnen spottade hon ut det.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar