13 augusti 2011

Trädgårdshelg

Natten till i torsdags vaknade Nelly lite då och då så jag misstänkte att det var en ny tand på gång. Det visade sig att det var just så det var. Jag försökte få ett kort på det och till slut lyckades jag, men Nelly tyckte inte att det var så roligt att behöva gapa inför kameran. Grattis Nelly i alla fall till din åttonde tand.
Längst till vänster sticker den fjärde nedre tanden upp.

Lägg av nu mamma!
I torsdags var vi hos morbror Mikael och hans familj. Felix har sagt flera gånger att han längtar efter Hanna så nu fick han äntligen chansen att leka med henne och lilla Alexandra. Hanna och Felix sprang runt och lekte Bamse och Vargen. Nelly fick vara med oss inomhus så att vi hade koll på henne. Hon lekte mest med Hannas prinsessbil som hon fick när hon fyllde ett år.


Igår (fredags) var Felix så gosig när han vaknade så han bad mig sätta Nelly i hans knä när han satt på köksgolvet. Han satt och sa till henne flera gånger att han tycker så mycket om henne och att han älskar henne. Det är gulligt att lyssna på.


Han körde sedan runt med Nelly i lära-gå-vagnen. Han gav henne en bok så att hon skulle ha det bra när hon åkte tåg.


Nelly har börjat att förstå hur man målar i en målarbok. Hon fick en målarbok av farmor och farfar i semesterpresent och den tycker hon om att kladda i. Det gör Felix också, som redan har målat färdigt i sin och då är det bra att gå och måla i Nellys. Än så länge blir inte Nellys kritstreck så starka så ibland syns det knappt att hon har varit där med kritan.Den här helgen har mest handlat om att vara hemma och greja ute i trädgården. Det har mycket lek med barnen mellan varven också. Felix har blivit ganska duktig på att kasta frisbee och Nelly har lärt sig att klättra ner i trehjulingen helt själv. Hon sitter där och rycker lite och ropar så att man ska komma och putta på henne.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar