1 januari 2012

Snorungar

Idag har Nelly mått bättre och varit gladare och piggare. Felix däremot har börjat att bli lite snorig, men vill inte snyta sig för han säger att han vill vara snorig.

Idag var mormor och morfar här på besök och de hade med varsin liten present till barnen och det var böcker i paketet. Felix var snäll och hjälpte Nelly att öppna hennes paket.



Dagen till ära idag hade Nelly på sig koftan som mormor har stickat till henne.


Felix började att pyssla med Tom & Jerry-boken som han fick på Max när vi åt där på väg hem från Rottne förra veckan. Mormor och morfar fick hjälpa honom med det som han inte kunde.


Felix ville lussa för mormor och morfar, men när jag hade tagit på honom kläderna blev han blyg och vågade knappt visa sig. Han räckte fram lite ledtrådar och första ledtråden var stjärngossestjärnan och den andra ledtråden var när han visade sin stjärngosserumpa i dörröppningen.


Jag försökte ta kort på Nellys trettonde tand idag, men hon ville verkligen inte alls ställa upp på detta. Istället kröp hon under byrån i hallen så att jag inte skulle få tag på henne. Jag var tvungen att ge upp och låta henne vara stackaren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar