9 april 2011

15 steg

Igår var Elin från Felix dagis här med sin mamma och lillasyster. Vi började med att gå ut och gå en promenad. Målet var egentligen att gå bort till Mariebergsstallet, men det blåste för mycket så vi fick vända. Vi tillbringade mycket tid utomhus och vi fikade bland annat inne i det gamla huset på vår tomt (Felix lekstuga). Felix och Elin leker jättebra och det beror nog på att Elin är så otroligt lugn och snäll. De avslutade dagen tillsammans med att kolla på lite film och läsa böcker.




I morse beklagade Felix sig över att han hade ont i tanden. Ola fick kika på tanden och då ser han ett popcornskal som har fastnat rakt ner i tandköttet. Lite får man lida efter att ha haft fredagsmys med pappa.


Felix hjälpte till att mata Nelly i morse. Han har bra koll på det där lille Felix, men Ola fick ta över efter ett tag då Felix tröttnade och läste sin gamla bok "Knacka på" istället.




Idag har vi varit ute i trädgården större delen av dagen. Det fick bli pizza till lunch, som vi åt ute på en filt. Det var Felix önskan att äta maten ute. Lilla Nelly fick också äta sin mat ute, sittande i vagnen.


I eftermiddags åkte jag och barnen och handlade och tömde ett stort lager av returflaskor. Felix var så duktig och lade i precis alla flaskor i återvinningsmaskinen själv. Som belöning fick han en klubba.


I kväll när Ola gick och nattade Felix så pussade han på honom. Felix säger, "Pappa? Lovar du att inte pussa på mig mer?" Varför ska jag göra det undrar Ola. Felix svarar snabbt; "Pojkar pussar inte på varandra."

Det har blivit ytterligare framgångar för Nelly gällande att promenera fram av egen maskin. Igår blev det hela 7 steg och idag 15 steg. Du är så duktig Nelly!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar