19 april 2011

Plantering

I morse berättade Felix för Ola att han hade drömt för längesedan att Ola var en uggla och att Felix flög på honom och så träffade de en massa svanar.

Felix kom på i morse att han skulle på äggjakt idag på dagis, men dessvärre har Felix fått byta dagisdag till onsdag eftersom utflykten har blivit flyttade till den dagen. Äggjakten skulle äga rum idag och när Ola berättade det för honom blev han helt förstörd. Han får nöja sig med att åka till blåkulla i morgon och få påskmat.

Ola frågade Felix om han ville hjälpa till att göra lite kaffe och det ville Felix så klart. När Ola började ta fram en pod ur skåpet ropar Felix från trappan; "Vänta på mig jag är din Barista."

Vi har tagit fram Felix gamla pussel så att Nelly kan försöka sig på dem. När Felix pusslade det idag kommenterade han att det var en bit som saknades. "Bussen har saknats sedan jag var en liten bebis sa mamma."


Idag var barnen, Ola och morfar på Byggmax. Felix sprang runt där och utforskade stället. När de kom hem till mormor fick de pannkakor och Felix åt sex stycken! Igår åt han också pannkakor här hemma och då åt han fem stycken. Han måste verkligen älska det.

Vid middagen idag var Nellys armar för långa så hon rev ner Felix underlägg så att tallriken ramlade ner på golvet och all mat också. Pappa Ola blev inte överlycklig över detta.


Idag har Felix planterat blommorna vid sin "lekstuga" som vi köpte igår. Felix tyckte att det var roligt en stund bara för det var för svårt att gräva på grund av för mycket rötter. Det lös upp fint i den igenväxta rabatten.

Felix hjälper till att natta Nelly

"Det är roligt med tvätt!"

Så här ledsen blir man när man inte vill sova.

Felix hjälper till att laminera skyltar till pappas parkeringsplats på jobbet

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar