17 april 2011

Hajk

Igår var Ola och barnen med Johan, Hugo och Emil i Slottsskogen för att titta på djuren. På vägen dit så åkte de i bilarna efter varandra och då frågar Felix Ola om Hugo är i bilen bakom dem. När Ola svarar att han är det så svarar Felix; " Hopplöst! Då får jag vänta en hel timme."

I Slottsskogen tittade de på när de matade pingvinerna och sälarna och så fikade de och åt glass. Hugo och Felix "fiskade" också med några pinnar som de hittade. Nelly var mest intresserad av alla människor som var runt omkring henne och grymtade och lät för att få kontakt med folket.






Felix tyckte att dagen var rolig och ville gärna åka till Slottsskogen igen. Felix säger inte Slottsskogen utan Trollslottet. Det verkar som att han blandat ihop Trollskogen (Sälen) och Slottsskogen.

Vi hade ett reklamblad från Lindex på köksbordet och när Felix fick syn på det frågade han Ola om det var mamma som var på bilden. När Ola sa att det inte var det så svarar Felix; "Jag tycker att hon ser ut som en pingvin faktiskt." Det betyder att jag borde vara lik en pingvin också i så fall.

Idag på morgonen lekte Felix och Nelly jage. Nelly tycker att det är så roligt när Felix vill leka med henne.


Felix målade stenarna idag som han plockade utanför Dan och Anna-Karins hus. Nelly ville också vara med, men fick nöja sig med att stå under bordet och titta på Felix ben.



Felix tog kort på Nelly i morse och när han hade tagit kortet och tittade på det säger han; "Glad liten NellyBelly."



Idag när vi var på väg till babysimmet åkte vi förbi en bil med en kajak på taket. När Felix får syn på den säger han; "De har en kanot på taket. De ska nog ut på hajk." Återigen blir man förundrad hur han har lärt sig vissa ord.

Dagens roliga av Felix:
"Kan jag få lite vatten? Det är torrt i magen..."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar