15 april 2011

Biet

Idag hade barnen på sig de nya kläderna som jag köpte igår på kvällsöppet på Småtufft. Nelly fick en fin liten solhatt som matchar hennes jacka och Felix fick en ny vårjacka. Felix betygsatte jackan med ordet skön.Vi har mest busat här hemma och uträttat en massa ärenden idag. Jag och Felix satt och pusslade ett av hans pussel och Nelly ville givetvis vara med, men det funkar inte så bra eftersom hon tar bort alla pusselbitar som vi har pusslat. Jag fick därför mota henne hela tiden och det var inte populärt. Hon blev arg som ett bi! Det hjälpte inte att jag plockade fram Felix gamla bebispussel. De var bara intressanta en kort stund sedan skulle hon till oss igen.


När pusslandet var färdigt så blev Nelly glad igen och ville krypa runt och skratta igen. Hon har blivit väldigt förtjust i Felix synth. När hon trycker på tangenterna blir hon helt till sig och står och fnyser med näsan.


Det ringde två flickor på dörren idag och de sålde majblommor. Felix ville gärna köpa det så vi fick göra inbrott i hans spargris och ta ut en tjugokronorssedel. Det var en mycket blyg Felix som gick fram till flickorna, med sin typiska halvöppna mun som han får när han blir blyg. Först skulle han stila lite med att slänga sin snutte från trappan, men sedan tog han mod tilll sig och handlade. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar