29 april 2011

Fiskaren

Idag när vi hade ätit lunch åkte vi in till Kungälv på vårens Vikingamarknad. Felix kom inte riktigt ihåg vad det var för något, men han ville ändå väldigt gärna åka in. Han blev överlycklig när de hade en liten "attraktionspark" i form av Bungy-jump för barn, en karusell och två olika slags hoppborgar. Felix inledde med att börja hoppa bungy-jump. Han fick lite dåligt med fart eftersom han bara väger några kilo över lägsta gränsen till att hoppa. Felix fick be instruktören ett flertal gånger att dra i honom så att han fick komma upp på lite högre höjder. Precis innan det var dags att gå av fick han in snitsen och fick bra höjd i hoppen.

Efter bungy-jump åkte han kaffekopparna helt själv i hela karusellen. Han som körde runt karusellen drog i Felix kaffekopp så att den skulle snurra lite mer och till en början trodde jag att Felix skulle börja må illa, men han tyckte bara att det var roligt.



Avslutningen på leken blev rutschkanan i en slags hoppborg. Där skrek Felix lite varje gång han skulle åka ner. Sista gången han skulle åka hamnade han för långt fram och slog i händerna i gruset så att det blev ett sår på ena handen. Som tur var hade vi plåster i skötväskan.


Vi gick sedan runt en stund bland stånden och Felix fick bland annat köpa ett billigt set med fiskespö med magnet och fiskar med magneter. Jag fick även med barnen in till MQ där kassörskan var så gullig och lät Felix hjälpa till att larma av och scanna in det som jag köpte.


När vi kom hem fyllde vi vatten i Nellys badbalja så fick Felix stå i badkaret och meta.


Det var en mycket trött Felix som gick och lade sig ikväll och han verkade somna med en gång efter sagan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar