1 maj 2011

Vitsippedalen

Igår umgicks barnen med pappa Ola hela dagen eftersom jag var på möhippa. De var vid vitsippedalen och fikade och sprang runt. Det var två år sedan som Felix var där senast. Felix hade med sig sin lilla ihopfällbara stol som han fått av farmor och farfar. Den tycker han om att sitta i.



2011
2009



På eftermiddagen igår var de ute och samlade ihop myror till Felix Antquarium som han fick av Pirre och Feffe i julklapp. Felix konstaterade att myror börjar på bokstaven M.


Ola hade frågat Felix igår vilken som var den godaste maten. Felix svarade spaghetti och köttfärssås. När Ola ställde följdfrågan om det var godare än Mc Donalds, svarar Felix snabbt och tydligt;¨"Näää".

I morse fick Felix hicka så han bad om vatten för han tyckte att han lät som en groda.

Nelly låg och gosade på kuddarna som Felix hade dragit ner till golvet i morse. Hon fastnade med bordsbenet mellan sina egna ben, men hon hade en sladd att leka med så det störde henne inte så mycket.


Idag fick Felix vara med och klippa gräset en liten stund. Han såg mycket koncentrerad ut.


De senaste dagarna har Felix varit väldigt busig. Han lyssnar inte och är inte rädd om saker och ting. Det kan bero på att han är trött så hoppas att han sover länge i morgon bitti eftersom det är dags att gå till dagis i morgon igen.

Jag och Ola satt och gick igenom gamla kort i hans telefon och hittade två stycken på vår lille kille. Det första kortet är från november 2009 (2,5 år) och ett från förra påskafton. Han har blivit så stor....



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar