28 maj 2011

Ipad

Idag har det varit en dag då det mestadels har regnat. Det problemet löste Felix genom att låna pappa Olas nya Ipad större delen av förmiddagen. Där fanns ett spel där man fick pussla ihop en massa olika figurer och det tyckte Felix var väldigt roligt. Det var meningen att Felix skulle hjälpa mig att laga lunch, men han sa efter ett tag att han inte ville det för det var för roligt att spela så han kunde inte sluta.


På eftermiddagen åkte jag och barnen till Bäckebol och var bland annat inne i djuraffären som finns där. Felix gick runt och tittade på fiskarna och ville självklart hälsa på inne hos undulaterna och kaninerna. Han sa flera gånger att det var synd att pappa är allergisk för därför kan vi ju inte köpa något pälsdjur.


Ikväll när Felix skulle gå och lägga sig tittar han ut genom fönstret uppe på övervåningen. Då får han syn på en grupp av människor som är ute och går ute på vägen. Felix rymmer ut med bara ben, t-shirt och stövlar för att springa ner för vår backe och bara stå och titta på dem. De håller på att skratta ihjäl sig när han kommer dit och vi ropar efter honom att han ska komma tillbaka. Felix berättade för oss att han inte vågade säga hej till dem. Vilken liten busunge vi har!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar