19 maj 2011

Ögonsmäll

Under veckan har farmor Kim varit med barnen hela dagarna. Jag och Ola har jobbat en massa så hon har verkligen fått ställa upp.

Stackars Kim fick vara med om att se Nelly slå sig lite illa på tv-bänken i vardagsrummet igår (onsdag). Hon slog sig på ögonlocket och började blöda lite. Oturligt nog svarade varken jag eller Ola, men efter ett tag fick de tag på Ola så att han kunde komma hem och stötta farmor Kim. Ögonlocket såg ganska bra ut så det var inte någon idé att åka in till sjukhuset.


Igår när felix var på utflykt med dagis så sprang han i förväg och klättrade upp i klättergranen. Det han inte tänkte på var att ta av sig ryggsäcken så han fastnar med den på en gren. Fröknarna fick säga åt honom att ta av sig ryggsäcken och sedan hjälpa honom ner. Felix har nu lärt sig att alltid ta av sig ryggsäcken före det att han börjar klättra.

Idag spelade Kim och Felix tennis med en mjuk boll. Felix hade lite problem med att träffa bollen så han sa att han var tvungen att träna. Han bytte mellan höger och vänster hand och konstaterade efter ett tag att han var bäst med höger.


Idag hade Nelly fått äta fiskbullar och de smaskade hon i sig med god aptit. Felix räknade fiskbullarna och tyckte att de borde bara ha varit två stycken som delade på fiskbullarna och inte tre. Han hade tydligen ätit åtta fiskbullar helt själv.

I eftermiddags hade Kim bett om att få vila lite och att barnen skulle lämna henne i fred en stund, men de gjorde de inte så länge.....


Här är lite fler kort från veckan:
Dumbo


Händerna fulla...

Mysstund i morse

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar