25 maj 2011

Maja

I morse körde vi Felix till dagis och han skulle på utflykt. Det blåste så mycket så Felix stod och frös och ville ha på sig tjocka vantar så det fick han självklart. Efter en stund på utflykten tog han av sig både mössa och vantar eftersom han var för varm. Det blir så när man springer fram och tillbaka eftersom han tycker att de andra går för sakta.

När vi kom och hämtade Felix på dagis kom han och mötte mig med bar överkropp eftersom han hade blivit helt blöt på ena ärmen. Han berättade att han och Abbe höll på med bus i "tvättrummet". Det visade sig att buset var att de hade tagit Thindras dekorerade påskägg och lekt båt med det. När fröken såg detta blev hon inte alls glad och hon sa till mig att det inte var Felix idé utan den andra killens. Jag fick ändå säga till Felix att be Thindra om ursäkt och det gjorde han. Han berättade sedan att han inte kom ihåg att han skulle säga till Abbe att de inte fick göra så men att han ska göra det om det händer någon mer gång.

Efter dagis åkte vi och hälsade på familjen Ek som har fått tillökning i familjen av lilla söta Maja. Vi var där och gav lite kläder till prinsessan och en keps till Henrik eftersom han blivit storebror. Felix och Henrik lekte väldigt bra och verkade ha roligt tillsammans. De råkade sitta på stolar i Henriks säng och leka bil, men det gick inte så bra. Felix ramlade bakåt på sin stol och slog huvudet i bokhyllan, men det verkade inte som det blev så farligt.




Nelly var väldigt nyfiken på lilla Maja. Hon ville gärna vara där och känna på henne och suga på hennes hår. När jag höll i Maja blev Nelly lite svartsjuk och ville att jag skulle hålla henne också.




Felix fick träffa Henriks lilla hamster Elvira också. Han vågade inte hålla i henne och det var nog bra eftersom sist när han höll i Thildes marsvin kastade han in det i buren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar