24 maj 2011

Marshmallow

I söndags blev det ingen simning för barnen eftersom pappa Ola åkte till Barcelona. Det krävs att vi är båda två så att vi kan hjälpas åt med barnen. Ola ska vara borta tills på onsdag så nu får jag och barnen många dagar tillsammans bara vi tre. Söndagen tillbringade vi mest hemma och pusslade och lekte med allt möjligt. Vi hade mycket tid att ta igen eftersom jag jobbade så mycket förra veckan så att jag knappt träffade dem.



Nelly fick prova på att äta blodpudding igår för första gången och hon tyckte att det var gott efter ett tag.


Nellys framtänder i överkäken har börjat att titta ut. Nu kommer det nog bli lättare för henne att tugga maten.


I måndags morse blev Felix upprörd över att Nellys matstol var högre än hans. När jag vände ryggen till hade han hämtat en av våra höga stolar så att han hamnade högre än Nelly. Det var en nöjd Felix som fortsatte att äta.


Idag har barnen varit hos mormor och morfar en stund medan jag var inne på ett jobbmöte. Båda barnen hade uppfört sig väl och Felix hade suttit och spelat Kalle Kunskap på datorn. Han har verkligen blivit duktig på det.


Nelly började gråta när hon stod ensam i hallen hos mormor och morfar och det visade sig att hon var rädd för en prydnadshund som de har stående i hallen.


I eftermiddags var det trädgårdsdag på Felix dagis. Vi var där och planterade en blomma som vi fick från mormor och morfars rabatt. Felix vattnade den flera gånger så den kommer nog att växa fint där. Nelly hängde mest i sandlådan. Vid ett tillfälle landade hon med ansiktet ner i sanden och tittade upp med en sandmask över hela ansiktet. Det bekom henne inte det minsta. Felix var med och tvättade lekstugan och gick sedan över på gungorna också. Det blev en fin trädgård som barnen kan springa runt i nu på sommaren.


Nelly och Elins lillasyster Ida



När vi kom hem idag hade Felix fått ett bokpaket från sin bokklubb och idag var det en bok om prinsessor och drakar. Med i bokpaketet var också en lila drake som Felix blev mycket glad för. Han döpde den oväntat till Marshmallow.


Ikväll berättade Felix att han vill gifta sig med Molly. Han har tydligen bytt favoritjej på dagis nu från först Matilda och sedan till Elin och nu då Molly. Vilken tjejtjusare!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar