21 maj 2011

Varvet

Igår morse när Felix skulle ta på sig sina strumpor så blev det lite tokigt..... Det visade sig att strumporna var ett par fingervantar.


Igår kom farfar hit för att köra hem farmor idag. Felix dikterade ett brev för mig i måndags som han ville att vi skulle skicka till farfar då han åkte ifrån oss i söndags, men jag hann aldrig att skicka det. Felix trodde nog att farfar hade fått brevet och att det var därför som han kom. Det som han ville skriva till farfar var detta:

"Hej Farfar! Jag vill att du kommer hem till mig någon dag. Jag saknar dig!
Hälsningar Felix"

Idag åkte vi in till stan allihop och tittade när pappa Ola sprang Göteborgsvarvet. Felix satt snällt och tittade på i sin blåa stol, men var lite fundersam över varför alla sprang runt i skräpet. När vi såg pappa Ola blev Felix glad och sken upp som en sol. Han sa sedan att han också ville springa Göteborgsvarvet när han blir stor. Egentligen ville vi att han skulle springa mini-varvet i morgon, men eftersom pappa Ola åker till Barcelona då så funkar inte det. Vi får göra ett försök nästa år.




Nelly tog tag om benet på en okänd tjej
Efter varvet så åkte farmor och farfar hem och det har varit så snällt av farmor Kim att hjälpa oss under den här veckan. Stackars farmor kommer nog sova dygnet runt i en vecka för att återhämta sig. Det verkar inte bara vara farmor som är trött efter veckan för Felix somnade på Olas arm i soffan under kvällen idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar