15 maj 2011

Dra på trissor

Idag kom farmor och farfar hit eftersom farmor Kim ska vara här i veckan och hjälpa till med barnen. De är så snälla som kommer hit och hjälper oss. Får hoppas att barnen uppför sig väl.




Farmor och farfar fick följa med och titta på barnen när de var på simmet. Det har varit ett långt uppehåll för barnen men det gick bra ändå. Nelly hon dök och var på gott humör. Felix ville inte dyka och var rädd innan vi åkte. Han skyllde på att han hade ont i magen och sedan skyllde han på sitt sår han har på armen. När jag sa till honom att han inte behövde dyka blev han lugnare. Felix kunde simma runt själv med en flyt-korv och han blev så stolt att han ropade på simledaren. Nästa simkurs ska Felix börja på minisimskola även fast han inte vågar att dyka. Simledaren sa att badar vi mycket i sommar så kommer Felix ha lärt sig att vara under vattnet till hösten.

När vi var på väg till simmet tittar Felix ut genom bilfönstret och säger; "Dra på trissor! De har börjat med byggarbete där."

I eftermiddags var vi och firade morfar som fyllde år idag. Felix åt så mycket rulltårta så jag var tvungen att stoppa honom. Efter att han hade ätit kakor så blev han så uppspelt så han gick inte att prata med. Så fort man sa till honom härmade han precis vad man sa. Det blev för mycket bus efter ett tag så han fick gå ut på utsidan i regnet tills det att han var snäll igen. Det gjorde susen och han lyssnade mer efter det.

Ikväll när vi kom hem beställde vi pizza, men Felix tyckte att hans köttfärs smakade för mycket peppar så han åt av våra istället.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar