29 maj 2011

Morsdag

I morse när jag vaknade hade familjen förberett frukost till mig eftersom det är Mors dag idag. Felix sprang fram med presenter till mig, men var lika snabb med att öppna dem själv.


Idag var det kursavslutning på simmet. Nelly avslutade Späckhuggaren och fick ett späckhuggar-märke. Felix avslutade sin sista kurs i Plask och Lek. Nästa kursstart till hösten så börjar båda barnen på minisimskola. Felix vågade att dyka flera gånger idag. Ola fick övertala honom genom att han skulle få en stor glass om han provade på att dyka. Han ville sedan till och med dyka efter skatter på bassängbotten. Det är kul att det börjar att släppa lite för honom.
Felix måste bara göra grimaser nu för tiden

Belöningen
Efter simmet var det dags att åka till mormor för att fira henne lite på morsdag. Där var även alla kusiner med föräldrar så det var mycket skoj och lek. Barnen var uppe i skogen och sprang runt ute på gräsmattan.

Ikväll sprang Felix och Nelly och busade i vardagsrummet. Felix lade sig på golvet så att Nelly kunde klättra på honom så att hon kunde komma upp på soffan. När hon väl hade kommit upp så sa han till henne att hon var busig och inte fick klättra upp på soffan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar