3 april 2011

Komodovaran

Idag har vi varit på babysim som vi brukar vara på söndagar. Det var kursstart idag och Nelly började på sista kursen på babysim och det är Späckhuggaren. Felix går Plask och Lek en gång till så att han lär sig att vara under vatten och simma en bit själv. När han kan det så kan han gå över till minisim.

I eftermiddags när Ola och Felix var och handlade så stod de och tittade på vilket kaffe som de skulle köpa. Felix gick då och frågade en kvinna som stod vid kaffet vilket kaffe hon tyckte att han skulle köpa. Hon svarade honom då att hon tyckte att vi skulle köpa Löfbergs Lila så det fick det bli. Kvinnan hade sagt till Felix att han skulle berätta för sin mamma när han kom hem att hon tyckte att Felix var en trevlig kille.


Felix hade sett en liten bok om kräldjur på Maxi. Han hade sagt till Ola när han stod och bläddrade i den att det var en Komodovaran som var med i boken. Vi vet inte hur han vet det, men han har väl snappat upp det från något djurprogram.


Felix köpte en överraskning till mig på Maxi, som han gömde när han kom hem. Jag fick gå på skattjakt och skatten var partypåse med ballonger. Jippi! Undra om den var till mig eller till honom.


Idag satt Nelly och lekte med en av Felix leksaker. Efter en stund ser jag att hon sitter och tuggar på något och något vitt sticker ut från hennes mun. Det var visst ögonen till hans leksak. Vilken tur att hon inte svalde dem.


Kockarna har varit i farten här hemma idag igen. Idag blev det muffinsbak, eftersom grabbarna hade köpt en ny muffinsbok i affären idag.



Kärlek!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar