5 juni 2011

Finger i vägen

I morse satt Felix och Nelly återigen och mös i soffan. Felix kanske inte mös så mycket eftersom Nelly var där och drog i håret på honom hela tiden och petade honom i ögonen. Hon kan inte låta honom vara.


Idag har vi bara varit hemma hela dagen och njutit av det fina vädret. Felix har bland annat hjälpt mig att tvätta balkonggolvet med sin nyinköpta diskborste. Det var tur att han hjälpte mig. Felix var mycket koncentrerad när han utförde uppgiften.

När vi hade tvättat klart golvet gick han ner och bakade en rabarberpaj med pappa Ola. Han tyckte mest om att äta av degen så vi får väl se hur hans mage klarar det. Än så länge har det gått bra.



När vi skulle äta rabarberpajen tyckte Felix att pajskalet och marsánsåsen var det godaste. Vi var till slut tvungna att gömma såsen så att han inte skulle hälla i sig allting.


Allt har inte bara varit bra idag. Det hände en liten tråkighet med Nelly. Hon råkade få fingret mellan dörrspringan i dörren in till gästrummet. Ola såg inte att hon var där med handen så när han skulle stänga kände han att något tog emot och det var lilla Nellys finger. Oj som hon skrek. Jag var på utsidan och rusade in till den hysteriska Nelly. Efter fem minuter hade hon lugnat ner sig och fingret började återta sina rätta former.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar