22 mars 2011

Första tanden

Idag har barnen mått bättre. Vi tror att anledningen till Nellys feber har varit att hennes första tand har kommit ut idag! Den har bara kommit en bit upp, men den är där.


I morse hämta Felix ett par shorts som låg i lådan med kläder som vi ska ta fram till sommaren. Han kom ner till Ola och ville ha sin gula sax så att han kunde klippa bort prislappen.


Felix kände för att vara ute och leka idag så han var ute i princip hela förmiddagen. Han var över hos grannen Knud medan han fällde ett träd och sedan var han här hemma i sandlådan och plaskade. Felix kom in till Ola flera gånger under tiden han var ute och lekte och en av gångerna kom han in för att tvätta händerna. Felix ville att Ola skulle skriva en lapp som han kunde visa för Knud. Det skulle stå att Felix har tvättat sina händer.



När Felix kommer ut igen var Knud iväg för en liten stund så då sprang Felix och lekte lite och tappade tydligen lappen för efter en stund hör Ola hur Felix står där ute och är upprörd och ropar; "Nej, jag har tappat lappen!" Ola fick därför skriva en ny lapp som Felix kunde ta med sig.

Under dagen idag fick Felix även spela lite Kalle Kunskap på datorn. Han ville sitta själv och göra det så han bar iväg med Nelly ut i hallen så att hon inte skulle störa honom, men Nelly kröp tillbaka för hon vill självklart titta på sin storebror. Hon kom inte in eftersom Felix hade skjutit igen dörren och Nelly vet inte att hon kan putta upp den själv.


Felix har gjort ett självporträtt idag. Det ska föreställa Felix när han är på Nordens Ark. En mycket fin teckning.


Felix önskan idag var att få sova i tält någon dag och skrämma iväg lodjur.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar